Dormer Pramet introduceert de Eerste Keus Catalogus 2019

De nieuwe Pramet Eerste Keus Catalogus is vanaf nu voor iedereen gratis beschikbaar.

Waarom een Eerste Keus Catalogus?

Ons Pramet wisselplaatprogramma is erg uitgebreid. Het bestaat uit meer dan 10.000 producten op het gebied van draaien, frezen en boren. Het is dan al snel een heel karwei om snel het juiste gereedschap te vinden. Daarom hebben we uit de hoofdcatalogus van Pramet een selectie gemaakt van het kerngereedschap dat in de metaalbewerking wordt toegepast. Deze selectie presenteren we in een handzame catalogus: de Pramet Eerste Keus Catalogus 2019.

De voordelen van de Pramet Eerste Keus Catalogus

De catalogus is niet te zwaar en niet te licht, niet te klein en niet te groot. Kortom, de catalogus is lekker handzaam! Het kernassortiment staat overzichtelijk weergegeven in de catalogus, met daarbij verwijzingen naar de hoofdcatalogus. In de Eerste Keus Catalogus staan op de ene bladzijde de houders en op de andere bladzijde de wisselplaten die in deze houders passen. Je hoeft dus niet door heel de catalogus heen te bladeren om te zoeken welk gereedschap bij welke wisselplaat past. Bovendien staan de brutoprijzen in de catalogus vermeld, zodat je direct kan zien wat je ongeveer kwijt bent.

Voor wie is deze catalogus bedoeld?

Deze catalogus is bedoeld voor iedereen binnen de metaalbewerking, maar bijvoorbeeld ook voor opleidingscentra die het juiste wisselplaat gereedschap in willen zetten voor hun werkzaamheden.

Hoe kan je deze catalogus krijgen?

Eenvoudig! Je kan de catalogus gratis aanvragen via de website. Je kan natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar info.nl@dormerpramet.com, bellen naar 010 208 02 40 of contact opnemen met onze collega’s van de buitendienst.

Advies