Vraag een gratis test met de Force M volhardmetaalboor aan

Bent u op zoek naar een geschikte boor waarmee u in RVS en titaniumlegeringen kunt boren? Dormer Pramet heeft de oplossing in de vorm van de Force M boren. Dit zijn volhardmetaal (VHM) boren die hier speciaal voor zijn ontwikkeld, met als doel het verhogen van de productiviteit. Boren met de Force M boren levert een langere standtijd, een lichter snijdend boorproces en een hogere proceszekerheid op.

U kunt dit als professional zelf ervaren door de Force M boor gratis te testen! Als u onderstaand contactformulier invult, dan zullen wij contact met u opnemen om hiervoor een afspraak in te plannen. Eén van onze vertegenwoordigers komt dan bij u langs met de Force M boor, zodat u deze uitgebreid kunt testen. Tegelijkertijd kan onze vertegenwoordiger u van uitgebreid advies voorzien.

Contactformulier

Gebruik dit contactformulier om snel en eenvoudig een gratis test van de Force M-boor aan te vragen. Wij proberen binnen 1 werkdag contact met u op te nemen om een afspraak te maken / bevestigen. Wilt u liever direct een afspraak plannen? Neem dan direct contact met ons op via de chat of telefoon.

Uw gegevens

Stel uw vraag

* Vereiste velden

Aanleiding voor de introductie van de Force M boren

Begin 2017 vond de introductie plaats van de universele volhardmetaalboor: de Force X.  Deze is leverbaar in de dieptes 3xD, 5xD en 8xD boordiepte en levert een hoge productiviteit in een breed scala aan materialen. Daardoor zijn Force X boren de ideale keus voor algemene toepassingen. Voor het boren in roestvaste staalsoorten bleek er ruimte voor een boor die nog beter inspeelt op deze specifieke verspaningsproblematiek. Daarom werd de Force M gelanceerd: een boor die geoptimaliseerd is voor het boren in RVS en titatinumlegeringen. 

Naast de productinformatie, die u in kunt zien door op onderstaande producten te klikken, kunt u meer lezen over boren in RVS en over de VHM boren van Dormer Pramet. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met één van onze specialisten voor meer informatie.