Home Nieuwe producten 2016.2

Nieuwe producten 2016.2

Het Dormer Pramet assortiment is opnieuw uitgebreid met nieuwe producten. Met deze vernieuwingen wordt het programma completer, om zo nog beter in de behoeften van de klant te kunnen voorzien. 

Tappen: uitbreiding van de mogelijkheden

Dormer Pramet heeft een nieuwe lijn tappen ontwikkeld, toegespitst op onderhoudswerkzaamheden, reparatie en revisie. Deze tappen gaan mee in de kist van de monteur en zijn ideaal voor de snelle klus.

Daarnaast is het assortiment roltappen aangevuld met extra varianten, wat ons toelaat ook in dit segment meer oplossingen te bieden.

Tevens komt Dormer Pramet opnieuw met een lijn volhardmetaaltappen. Hierdoor kan er ook in gehard staal en andere moeilijk bewerkbare materialen schroefdraad aangebracht worden.

Nieuwe schachtontwerpen voor betere verzinkprestaties

Ook het assortiment verzinkboren is voorzien van een update: de nieuwe schachten van deze boren verbeteren de verzinkprestaties. De zeskantige schacht en schacht met drie spanvlakken zorgen voor meer grip bij het gebruik in handboormachines.

Nieuwe boren en frezen leveren de helpende hand

Het assortiment volhardmetaalfrezen is uitgebreid met de nieuwe S8-serie. De VHM-frezen van Dormer staan bekend om hun bewezen prestaties en zijn geschikt voor diverse toepassingen. Nieuw is eveneens een gamma puntlasboren, ontwikkeld om u een helpende hand te reiken in het losmaken van stalen panelen en plaatwerk door de puntlas uit te boren.

Wisselplaatfrezen en hardmetaalsoorten

Het assortiment wisselplaten is uitgebreid met een reeks nieuwe gereedschappen voor hoekfrezen. Daarbij zijn ook de wisselplaten zelf uitgebreid met nieuwe wisselplaten en hardmetaalsoorten voor het draaien in specifieke materialen.

Terug naar overzicht