Home Vier nieuwe catalogussen

Vier nieuwe catalogussen

De Dormer Pramet catalogus, die meer dan 20.000 verspanende gereedschappen bevat, is vernieuwd en opgesplitst in vier delen: Draaien, Frezen, Gatbewerking en Draadsnijden. Dit maakt het voor u eenvoudiger om het gereedschap te vinden dat relevant is voor uw bewerkingen. Het is ook de eerste keer dat zowel het roterende gereedschap (bekend onder de merknaam Dormer) als het wisselplaatgereedschap (bekend onder de naam Pramet) in dezelfde catalogus is geplaatst op basis van het type bewerking. 

Gedetailleerde informatie in nieuwe catalogussen

De nieuwe algemene productcatalogi zijn ontworpen om snel een product te kunnen vinden. De publicaties bieden gedetailleerde en betrouwbare informatie die elke dag te gebruiken is. Naast informatie over het brede assortiment bieden de nieuwe catalogi van Dormer Pramet gedetailleerde en nuttige bewerkingsinformatie, zoals relevante snelheden, voedingen, geschikte werkstukmateriaalgroepen en ISO-classificaties.

In de draaicatalogus bijvoorbeeld worden al onze spaanbrekers direct op de productpagina beschreven, waarbij alle beschikbare opties voor elk van de zes basis ISO-materiaalgroepen aan bod komen. Ook bieden wij een overzicht van de beschikbare hardmetaalsoorten en hun eigenschappen aan het begin van elk relevant hoofdstuk. Wat ook nieuw is: onze wisselplaten staan nu samen met de relevante gereedschapshouders op een pagina. Gewoon de juiste maten bij elkaar zoeken en aan de slag.

De nieuwe catalogus Gatbewerking

Catalogussen nu beschikbaar als flipbook

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is er dit jaar besloten om een minimaal aantal catalogus te printen en de catalogus beschikbaar te maken als flipbook formaat. Een flipbook is een bladerbare PDF, een soort digitale catalogus, waar u makkelijk doorheen bladert, kan zoeken, downloaden, notities toevoegen, delen, printen en op elk device te bekijken is. Zo heeft u snel en eenvoudig het juiste product gevonden. En met de handige links gaat u ook snel naar het juiste artikel in de catalogus of naar de website als u meer informatie wenst.

Bekijk catalogus frezen

Bekijk catalogus draaien

Bekijk cataglogus draadsnijden

Bekijk catalogus gatbewerking

Terug naar overzicht