Home Assortiment wisselplaten uitgebreid met nieuwe spaanbrekers

Assortiment wisselplaten uitgebreid met nieuwe spaanbrekers

chipbreaker_fm2_turning

Het bestaande assortiment wisselplaten voor draaien is uitgebreid met nieuwe spaanbrekers en een hardmetaalsoort voor het draaien in specifieke materialen.

Positieve wisselplaten

Aan het assortiment positieve wisselplaten worden de nieuwe spaanbrekers SF2 en SF3 toegevoegd. De wisselplaten met deze spaanbrekers zijn een stabiele en betrouwbare optie voor draaibewerkingen in hittebestendige legeringen en superlegeringen zoals Inconel. Terwijl de SF2 zeer geschikt is voor fijne draaibewerkingen, wordt de SF3 de eerste keus voor nabewerkingen.

Nieuwe hardmetaalsoort

Dormer Pramet introduceert daarnaast een nieuwe hardmetaalsoort voor het draaien in roestvast staal (RVS): T7325. Deze is ontwikkeld als aanvulling op de T7335 en wordt voor draaien in RVS de eerste keus. Het FGM-substraat en de speciale MT-CVD-coating zorgen in combinatie met de grote snijkantsterkte voor een betrouwbaar proces met een uitstekende productiviteit en standtijd. Deze veelzijdige soort is tevens geschikt voor moeilijk te bewerken materialen en voor onderbroken snedes.

Wilt u meer informatie over deze nieuwe producten? Neem dan contact op met uw Dormer Pramet specialist.

Terug naar overzicht