Home Technisch Advies

Technisch Advies

Advies

Bent u op zoek naar een product van Dormer Pramet, maar weet u niet precies wat u nodig heeft? Wij adviseren u graag over de juiste keuze. Wij kunnen het meest economische gereedschap adviseren voor uw specifieke bewerking. Onze experts helpen u graag. Start nu een chat of neem contact op

Bezoek van een expert

Hoe bepaal ik de juiste verspaningscondities? Welk gereedschap dien ik te gebruiken? Wat is de juiste toepassing van de gereedschappen? Welke bewerkingsmethodiek is nodig? Dit zijn exact de vragen die onze experts bij u kunnen komen uitleggen. Maak nu een afspraak met een van onze experts, kijk op de landkaart wie u het beste kunt bereiken binnen uw regio.

Kennisbank: een antwoord op uw verspanende vraagstukken

Voor het optimaal gebruik van verspanende gereedschappen is specifieke kennis en ervaring nodig. Afhankelijk van de bewerking die u gaat doen (boren, frezen, draaien, draadsnijden, ruimen enz.), of het materiaal dat u wilt bewerken, zijn verschillende verspaningscondities of bewerkingsmethodieken vereist. Deze benodigde kennis bundelen wij in onze kennisbank;die met behulp van uw input alleen maar zal toenemen.

Met deze kennisbank hopen wij u zoveel mogelijk te ondersteunen met tips en praktische wetenswaardigheden. Zo vindt u hieronder de meest voorkomende vragen over de producten van Dormer en Pramet en hun toepassingen.

Heeft u een vraag die hieronder niet is beantwoord, of mist u een onderwerp? Laat het ons weten!

Contactgegevens per regio

Dormer heel NederlandMarco Huisman+31 (0)6 21 94 92 20
Pramet Zuid NederlandMarcel van den Broek+31 (0)6 13 52 70 62
Pramet West en Midden Nederland Gert de Vries+31 (0)6 53 68 45 91
België en LuxemburgGeert De Kerf+32 (0)4 75 74 77 40