Home Branches Onderhoud, reparatie en revisie

MRO (maintenance, repair and operations) vertegenwoordigt een groot aantal toepassingen in alle technische segmenten, waarvoor een breed programma aan snijgereedschappen nodig is. Dit is van cruciaal belang om apparatuur en installaties operationeel te houden.

Onze uitgebreide MRO-portfolio ondersteunt een breed scala aan productieomgevingen. Dit betreft onder meer het repareren of vervangen van apparatuur en machines voor industrieën zoals lucht- en ruimtevaart, en automobiel-, energie, voedings-, bouw- en drankindustrie.

Uitgebreid MRO-assortiment

De producttoepassingen omvatten het maken van gaten, draadsnijden, frezen, ruimen, verzinken en afbramen. MRO-toepassingen vereisen het juiste gereedschap op het juiste moment. Betrouwbare oplossingen zijn van cruciaal belang voor “first time” succes en het verkorten van de machinestilstand.

Ons assortiment voorziet in vele onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, met onder andere een groot aantal gereedschappen voor handmatige bewerking, zoals:

  • HSS boren, inclusief puntlasboren
  • HSS ruimers en verzinkboren
  • HSS & HSS-E (hand)handtappen
  • Hardmetalen stiftfrezen voor het opschonen van lasnaden en verbindingen

Daarnaast kunnen wij leveren:

  • Gereedschap voor draai-, frees-, groefsteek-, en afsteektoepassingen
  • Volhardmetaal boren en frezen


Meer weten over Onderhoud, Reparatie & Revisie (MRO)?

Dormer Pramet is een full-service leverancier en wij willen onze klanten graag helpen bij het efficiënt uitvoeren van hun bewerkingsprocessen, met productiviteit als ons doel. Daarom zijn commerciële distributie en e-commerce platforms de belangrijkste kanalen waar ons MRO-assortiment verkrijgbaar is. Wilt u meer informatie over de juiste gereedschappen voor uw situatie? Onze specialisten geven u graag advies op maat. Neem contact op of stel uw vraag via de chat.