Home Dormer Pramet aanwezig op de Demoweek 2019

Dormer Pramet aanwezig op de Demoweek 2019

Vanwege het grote succes van de vorige editie komt er weer een nieuwe editie van de Demoweek in 2019. De Demoweek biedt een uitstekende gelegenheid om in een ontspannen sfeer de laatste innovaties, live demonstraties en advies op het gebied van machining, tooling, meten, software en automatisering te aanschouwen. Ook deze keer zal Dormer Pramet hierbij aanwezig zijn. U bent wederom van harte welkom van 19 tot en met 22 maart 2019.

Nieuwe producten van Dormer Pramet

Tijdens de Demoweek kunt u kennismaken met een aantal nieuwe producten uit ons assortiment. Hierbij horen verschillende boren, tappen en frezen, te weten:

  1. Dormer Force X en Force M high-performance volhardmetaal boren voor staal (Force X) en roestvast staal (Force M)
  2. Dormer Shark line materiaal specifieke tap die met gemak 3xD tapt
  3. Pramet SBN10 economische serie frezen en wisselplaten voor hoge voeding
  4. Pramet SCN05C en SWN04C frezen voor hogere productiviteit bij 5-assig frezen in o.a. matrijs- en vormenbouw

Techniek als verbindende factor

De Demoweek komt voort uit een samenwerking tussen acht techniekbedrijven, waaronder Dormer Pramet, uit de omgeving van Ede en Veenendaal. De Demoweek 2019 staat dan ook in het teken van ‘verbinden’. Technische bedrijven werken immers constant samen aan de nieuwste ontwikkelingen. Kennis wordt hierbij gebundeld en gedeeld. Dit noemen wij ‘smart manufacturing’. Kortom, techniek verbindt. 

Maak een tocht door de techniek

Een groot voordeel van deze samenwerking voor de bezoekers van de Demoweek is dat de acht deelnemende bedrijven zich op een korte afstand van elkaar bevinden. Zo kunnen de bezoekers zich in één dag kunnen laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de verspanende industrie.

Schrijf u nu gratis in!

Op de website van de Demoweek kunt u zich gratis inschrijven voor een bezoek aan alle acht bedrijven.

Terug naar overzicht