Home Dormer Pramet op de Brabantse Metaaldagen

Dormer Pramet op de Brabantse Metaaldagen

Dormer Pramet zal tijdens de allereerste editie van de Brabantse Metaaldagen aanwezig zijn, van 10 tot en met 12 april 2019. Het speciale aan dit evenement is dat het een combinatie van een vakbeurs en een congres is. De Brabantse Metaaldagen hebben dus de laagdrempeligheid die u van vakbeurzen bent gewend en de verdieping die bij een congres hoort.

dormer-pramet-brabantse-metaaldagen-2019

Procesoptimalisatie en productverbetering

De Brabantse Metaaldagen zijn volledig gericht op de metaalindustrie. Procesoptimalisatie en productverbetering in de metaalbewerking zullen hierbij centraal staan en dat sluit naadloos aan bij het gedachtegoed van Dormer Pramet. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar de verbinding tussen de marktbehoefte en de oplossing die geboden kan worden. Met werkvoorbereiders en machine-operators bespreken onze adviseurs de bewerkingsprocessen en komen zo tot nieuwe inzichten. Daarom ontwikkelt Dormer Pramet continue nieuwe verspanende gereedschappen. Die beginnen bij een concept en eindigen in een nieuw verspanend gereedschap. Graag laten we u tijdens de Brabantse Metaaldagen kennismaken met onze frezen met hoge voedingen en onze nieuwe Force M-boren.

Nieuwe tools voor metaalbewerking

Dormer Pramet heeft flinke stappen gezet op het gebied van High Feed Milling. Wij hebben nieuwe hoge voeding frezen ontwikkeld, zoals de SBN10, waarmee complexe matrijzen of stempels (in harde toestand) snel te produceren zijn tegen een concurrerende prijs. Daarnaast heeft Dormer Pramet volhardmetaal boren ontwikkeld, de Force M-boren, voor het boren in roestvaststaal (M-groep). Ook hiermee kunt u uw productiviteit verhogen.

Meer weten? Kom langs tijdens de Brabantse Metaaldagen! U kunt zich registreren op de website van de Brabantse Metaaldagen.

Locatie en openingstijden

Locatie: Brabanthallen (hal 7), Diezekade 2, ’s-Hertogenbosch

Stand: C129

Openingstijden:

Woensdag 10 april: 10:00 – 19:00 uur

Donderdag 11 april: 10:00 – 21:00 uur

Vrijdag 12 april: 10:00 – 17:00 uur        

Terug naar overzicht