Home Dormer Pramet op de TechniShow 2018

Dormer Pramet op de TechniShow 2018

dormer-pramet-stand-technishow-2018

TechniShow is de grootste vakbeurs voor de maakindustrie in de Benelux en wordt gehouden van 20 tot en met 23 maart 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs vindt u innovaties, demonstraties, presentaties en workshops op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, accessoires en gereedschappen.

Culinaire traktatie

Het Benelux verkoopteam zal u van harte welkom heten in Hal 9, Stand B100. Samen met een brede selectie van roterende en wisselplaatgereedschappen, wordt een culinaire traktatie aangeboden. Het zal de eerste keer zijn dat Dormer Pramet in de nieuwe alliantie en in een geheel nieuwe huisstijl zal deelnemen aan de TechniShow. Naar verwachting zullen meer dan 44.000 bezoekers de TechniShow bezoeken.  

Nieuwste producten

Tijdens de beurs kunt u de nieuwste producten bewonderen, zoals de hoge voedingsfrezen  en wisselplaten, de Force X volhardmetalen boren, nieuwe hardmetaalsoort voor staal en hydraboren. De complete Shark Line-serie van materiaal specifieke tappen zal ook gepresenteerd worden, inclusief alle nieuwste toevoegingen van de 3xD tappen voor staal en roestvast staal.

Tools in actie

Om de tools in actie te zien kunnen de beursbezoekers de stand van DMG Mori  bezoeken in Hal 12, Stand C058. Ons Dormer Pramet team zal daar verschillende tests uitvoeren en interessante demonstraties geven. Technishow biedt de perfecte gelegenheid om de nieuwste en meest populaire gereedschappen te bewonderen en eens te praten met ons ervaren Benelux-team, terwijl u geniet van onze heerlijke vers gebakken gerechten.

Geïnteresseerd?

Wilt u de TechniShow bezoeken? Registreer u hier gratis 

Kijk hier voor meer informatie over de beurs of neem contact op met een van onze experts

Terug naar overzicht