Home Dormer Pramet op Demoweek 2017

Dormer Pramet op Demoweek 2017

Demoweek

Vanaf 28 tot en met 31 maart is het zover: de Demoweek in Ede en Veenendaal. De Demoweek is een evenement dat georganiseerd wordt door 8 bedrijven in de omgeving van Veenendaal, de vroegere locatie van Dormer Pramet Nederland. Dé perfecte gelegenheid om in een ontspannen sfeer de laatste innovaties op het gebied van machining, tooling, meten, software en automatisering te aanschouwen.

Het thema van de Demoweek 2017 is ‘Hoe maakt u het?’ waarbij de nadruk ligt op Smart Manufacturing. Er kan namelijk vaak veel winst behaald worden door de productieprocessen slimmer in te zetten en gebruik te maken van efficiënte en effectieve productoplossingen. Er wordt kennis gemaakt met de nieuwste innovaties op het gebied van precisiebewerking, automatisering, meettechniek, additive manufacturing, multitasking en besturingstechniek.

Sinds we verhuisd zijn van Veenendaal naar Schiedam demonstreren we onze gereedschappen op de machines bij DMG MoriDymatoCellro en Bender. Dit is een win/win situatie voor iedereen, de bezoekers zien zowel de machine als het gereedschap in actie. De nadruk komt te liggen op de volgende artikelen uit ons productassortiment:

STN10 vinger- en hoekfrezen

Een demonstratie van onze vinger/hoekfrezen met positieve dubbelzijdige 3-kantige wisselplaten, waarmee een hoge productiviteit en brede inzetbaarheid gerealiseerd kan worden. De wisselplaten zijn voorzien van 3 verschillende geometrieën. F: laag gelegeerd staal, M: staal en roestvaststaal en FA: non-ferrometalen.

Positieve wisselplaten

Enkele positieve wisselplaten zullen in de ideale live-omgeving worden tentoongesteld. Het assortiment is aangevuld met maar liefst 7 nieuwe geometrieën, voor zeer uiteenlopende toepassingen en een optimale flexibiliteit. Uitstekend voor het draaien van dunwandige en/of slanke producten.

Verder zullen andere artikelen uit het productassortiment van Dormer Pramet worden gedemonstreerd, waaronder de ADMX/ADEX freesplaten voor positieve vinger/hoekfrezen, het Penta HF freesprogramma en de S45OE vlakfrezen. Bovendien zijn er diverse aanpassingen gemaakt aan het bestaande productassortiment, met uitbreidingen op het gebied van roltappen in hardmetalen uitvoering en volhardmetalen tappen.

Geïnteresseerden verwijzen we graag naar de website van de Demoweek 2017, waar men zich gratis kan inschrijven.

Terug naar overzicht