Home Dormer Pramet staat voor u klaar op de EMO 2019

Dormer Pramet staat voor u klaar op de EMO 2019

Dormer Pramet is aanwezig op de EMO 2019 in Hannover (16-21 september), om er haar expertise op het gebied van allerlei verspanende bewerkingen in diverse industrieën te delen.

Sinds de samenwerking tussen Dormer en Pramet is dit de derde, opeenvolgende deelname aan de EMO, waarbij het team dit keer te vinden is in Hal 3, stand I41.

Tentoonstelling van diverse gereedschappen

Verscheidene metaalbewerkingsgereedschappen worden per ISO-materiaalgroep tentoongesteld op de stand, waarbij de focus ligt op algemene machinebouw, de spoorwegindustrie en zware verspaning.

Bezoekers krijgen onder meer verschillende producten te zien die in de spoorwegindustrie gebruikt worden, waaronder een grote 600 mm frees voor het dynamisch frezen van rails, alsook gereedschappen voor het bewerken van borgplaten, wissels en spoorwielen. Tevens worden ook gereedschappen gepresenteerd voor zware draaibewerkingen, frezen, draadsnijden en andere specifieke metallurgische toepassingen, zoals scarfing en diverse pijpeindbewerkingen.

Daarnaast worden ook de Dormer Pramet “Force” boren, Sharkline materiaal specifieke tappen en hoge voedingsfrezen gepresenteerd, als onderdeel van het omvangrijke programma voor de verspanende industrie.

Persoonlijk advies

Technische specialisten, zowel Duitstalige als Nederlandstalige, zijn aanwezig voor advies en ondersteuning bij alle verspanende uitdagingen. Tijdens de EMO vindt ook een live Q&A op Twitter met een medewerker van Dormer Pramet plaats.

Elke Aurand, General Manager van Dormer Pramet Duitsland, zegt: “Als Dormer Pramet vieren we misschien pas onze vijfde verjaardag, maar we brengen meer dan 150 jaar aan kennis en ervaring over volmateriaal- en wisselplaatgereedschappen samen.

“Dormer Pramet heeft al heel wat jaren ervaring om zowel eindklanten met toepassingsspecifieke vragen, als distributeurs op zoek naar het juiste gereedschap voor hun klant van dienst te zijn. Deze ondersteuning kan zeer waardevol zijn voor iedereen die op zoek is naar maximale productiviteit. De EMO biedt bezoekers dan ook een uitstekende kans om op een centrale locatie van al deze know-how gebruik te maken.”

Gratis toegang

Via Dormer Pramet zijn gratis tickets voor de EMO 2019 beschikbaar. Voor een gratis toegangskaart kunt u een e-mail sturen naar info.nl@dormerpramet.com met vermelding van naam, bedrijf en contactgegevens.

Voor meer informatie over Dormer Pramet kunt u terecht bij het team in Hal 3 – Stand I41 of bij uw lokale verkoopkantoor.
De EMO vindt plaats in Hannover, van 16-21 september.

Terug naar overzicht