Home Hydrauned winnaar Dormer Pramet Demoweek

Hydrauned winnaar Dormer Pramet Demoweek

Tijdens de afgelopen Demoweek demonstreerde Dormer Pramet haar nieuwe draai- en freesgereedschappen.

De opmerkzame bezoeker ontdekte onze nieuwe slagzin: “If you think we have a beautiful body, you can win it”. Hydrauned zag zijn kans schoon, deed mee met de actie en werd de winnaar van de nieuwe Pramet freesbody. 

Hydrauned is een dynamisch bedrijf met passie voor Hydrauliek.
Ruim 20 jaar produceert het bedrijf standaard en speciale oplossingen voor hydraulische toepassingen. Hydrauned onder

scheidt zich door uitsluitend te produceren wat men zelf bedenkt en ontwerpt. Door middel van geavanceerde software worden producten 3D ontworpen en met behulp van CAD/CAM en een ERP-systeem geproduceerd op geavanceerde CNC-machines.

Door de jaren heen zijn slimme oplossingen bedacht voor modulaire rijgbare systemen als; Standaard NG6 en NG10 oplossingen maar ook de bekende Load-Sensing rijgsystemen. De SPK-lijn is een speciale oplossing die door de klant specifiek wordt ontwikkeld en meestal een totaal systeem in slechts één manifold combineert. 

Dormer Pramet heeft samen met Hydrauned gekeken naar de freesbody die het meest geschikt is voor de bewerkingen bij Hydrauned. De keuze is gevallen op de nieuwe Pramet STN10 hoekfrees. Deze veelzijdige frees met dubbelzijdige/driehoekige wisselplaten met zes snijkanten is een perfecte keuze voor optimale efficiëntie en lage bewerkingskosten. Bovendien is deze geschikt voor diverse toepassingen zoals hoekfrezen, vlakfrezen en sleuffrezen, spiraalinterpolatie, hellingfrezen en progressief insteekfrezen. 

Namens Dormer Pramet wensen wij Hydrauned vele uren freesbewerkingen toe met deze veelzijdige frees. 

Winnaar_Frees
Terug naar overzicht