Home Introductie Nieuwe Pramet Catalogus 2017

Introductie Nieuwe Pramet Catalogus 2017

Juiste gereedschap gemakkelijk gevonden

Dormer Pramet introduceert een gloednieuwe Pramet catalogus. Deze nieuwe wisselplaat catalogus telt meer dan 1.000 pagina’s met producten en verspanend advies voor een breed scala aan toepassingen.

Het is de eerste catalogus waarbij draaien, frezen en gatbewerkingen in één catalogus zijn verwerkt.
Naast alle nieuwe productupdates van de afgelopen jaren zijn er ook diverse aanpassingen aangebracht om het gebruik van de catalogus te verbeteren.

Door het gebruik van eenvoudige navigatie is het makkelijker geworden om het juiste product te vinden voor de juiste toepassing. De gedetailleerde informatie over de producten is direct zichtbaar op de productpagina, inclusief een uitgebreide reeks van ondersteunende pictogrammen. 

Radek Hudos, global marketing en communicatie manager bij Dormer Pramet, legt uit: “Deze uitgave is meer dan een update van onze bestaande catalogus. Het is een gloed nieuwe catalogus met veel extra informatie waardoor het voor de gebruiker nog makkelijker wordt om het juiste gereedschap te kiezen en op de juiste manier in te zetten.

“Zo zie je direct de algemene kenmerken van de gereedschappen, het toepassingsgebied van de wisselplaat, de toepasbaarheid van de wisselplaten ten aanzien van de specifieke bewerkingsomstandigheden, de invloed van het gebruik van gebruik van koelmiddelen, de maximale snedediepte etc.

“We hebben geprobeerd om de productpagina’s zoveel mogelijk tekstvrij te maken en deze te vervangen door simpele pictogrammen. De details van onze wisselplaten zijn, dankzij de deze nieuwe pictogrammen, identiek over de gehele catalogus. ”

Voor meer informatie over de nieuwe Pramet 2017 neemt u contact op met onze sales afdeling.   

Inmiddels is er een promotionele video en een korte online handleiding gemaakt voor het gebruik van deze nieuwe catalogus.

Terug naar overzicht