Home Kopieerfrezen en wisselplaten met hoge verspaningscapaciteit

Kopieerfrezen en wisselplaten met hoge verspaningscapaciteit

De nieuwe serie kopieerfrezen en wisselplaten van Dormer Pramet

Deze nieuwe RCMT10-wisselplaten bieden in combinatie met de SRC10 frees een hoge verspaningscapaciteit, een snedediepte van maximaal 5 mm en een grote duurzaamheid.

De RCMT10 levert een hoge voeding per tand en kan dankzij de drie beschikbare geometrieën ingezet worden bij een grote verscheidenheid aan materialen. Spaanbrekervorm F is bedoeld voor roestvast staal, superlegeringen en staal met een laag koolstofgehalte, spaanbrekervorm M voor staal en roestvast staal en spaanbrekervorm R voor gietijzer en geharde materialen.

SRC-Kopieerfrezen

Ter ondersteuning hiervan heeft Dormer Pramet haar huidige assortiment veelzijdige SRC-kopieerfrezen uitgebreid.

De SRC10 is een serie frezen met een kleine diameter die verkrijgbaar is in de maten Ø25 mm tot Ø66 mm en verscheidene typen omvat, waaronder modulaire, vinger- en mantelfrezen.

Het dubbele negatieve ontwerp garandeert zelfs tijdens voorbewerkingen een stabiele freesbeweging en is geschikt voor talrijke bewerkingen, waaronder vlakfrezen, circulaire interpolatie, hellingfrezen, progressief insteekfrezen en frezen met hoge voeding.

Alle SRC10-frezen beschikken over inwendige koelkanalen, een groot aantal tanden en een houder die optimale steun geeft aan wisselplaten met acht facetten.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van onze experts.

Pramet is een merk van Dormer Pramet. 

Terug naar overzicht