Home Nieuwe Dormer Pramet MRO catalogus

Nieuwe Dormer Pramet MRO catalogus

MRO (maintenance, repair and operations) vertegenwoordigt een groot aantal toepassingen in alle technische segmenten, waarvoor een breed programma aan snijgereedschappen nodig is. Dit is van cruciaal belang om apparatuur en installaties operationeel te houden. Dormer Pramet heeft een uitgebreid productassortiment, dat bijzonder geschikt is voor al deze werkzaamheden. Hiermee kunt u boren, draadsnijden, frezen, ruimen, verzinken en afbramen.

Uitgebreide MRO-catalogus

Welk gereedschap is geschikt voor welke toepassing? U vindt het antwoord in onze gloednieuwe MRO-catalogus! Maak kennis met Dormer Pramets volhardmetalen en HSS boren, tappen en frezen, ruimers en verzinkboren, snijplaten & snijmoeren, stiftfrezen & snijvloeistof en nog veel meer. De publicatie telt meer dan 330 bladzijden en staat boordevol snijgereedschappen, technische informatie en ondersteunende details. De catalogus is beschikbaar in 10 talen en staat op verschillende digitale platforms, waaronder onze “library-app”. Bekijkt u liever een video? Ga dan naar onze speciale MRO-afspeellijst op YouTube.

Garantie van kwaliteit met Dormer Pramet

MRO-toepassingen vragen om het juiste gereedschap op het juiste moment. Betrouwbare oplossingen zijn cruciaal voor een succesvol resultaat en het beperken van de machine-uitval. Dormer Pramet is een full-service leverancier en wij willen onze klanten graag helpen bij het efficiënt uitvoeren van hun bewerkingsprocessen. Neem voor meer informatie over ons assortiment MRO-snijgereedschappen contact op met uw plaatselijke Dormer Pramet-verkoopkantoor of met één van onze officiële distributeurs. Of bekijk eens onze andere productcatalogi!

Terug naar overzicht