Technisch Advies

Advies

Bent u op zoek naar een product van Dormer Pramet, maar weet u niet precies wat u nodig heeft? Wij adviseren u graag over de juiste keuze. Wij kunnen het meest economische gereedschap adviseren voor uw specifieke bewerking. Onze experts helpen u graag. Start nu een chat of neem contact op

 

Bezoek van een expert

Hoe bepaal ik de juiste verspaningscondities? Welk gereedschap dien ik te gebruiken? Wat is de juiste toepassing van de gereedschappen? Welke bewerkingsmethodiek is nodig? Dit zijn exact de vragen die onze experts bij u kunnen komen uitleggen. Maak nu een afspraak met een van onze experts, kijk op de landkaart wie u het beste kunt bereiken binnen uw regio.

 

Adviesprogramma om producten te selecteren

Via onze speciale online tool kunt u producten uitzoeken die aan uw wensen voldoen. Dit is een adviesprogramma voor gereedschappen om de optimale oplossing te selecteren uit ons uitgebreide assortiment.

Kennisbank: een antwoord op uw verspanende vraagstukken

Voor het optimaal gebruik van verspanende gereedschappen is specifieke kennis en ervaring nodig. Afhankelijk van de bewerking die u gaat doen (boren, frezen, draaien, draadsnijden, ruimen enz.), of het materiaal dat u wilt bewerken, zijn verschillende verspaningscondities of bewerkingsmethodieken vereist. Deze benodigde kennis bundelen wij in onze kennisbank;die met behulp van uw input alleen maar zal toenemen.

Met deze kennisbank hopen wij u zoveel mogelijk te ondersteunen met tips en praktische wetenswaardigheden. Zo vindt u hieronder de meest voorkomende vragen over de producten van Dormer en Pramet en hun toepassingen.

Heeft u een vraag die hieronder niet is beantwoord, of mist u een onderwerp? Laat het ons weten!

Onze experts

Rayons Dormer Pramet Adviseurs Nederland

Contactgegevens per regio

Zuid West Nederland Ruud Breedijk 06 51 54 92 26
Noord Oost Nederland Menno van Dalen 06 51 54 92 23
Zuid Oost Nederland Theo Werkman 06 53 93 73 77
Noord West Nederland  Gert de Vries  06 53 68 45 91