Home Technische groothandel IP Sanders: “Klanten komen terug voor de A002-boor.”
Deel dit artikel

Technische groothandel IP Sanders: “Klanten komen terug voor de A002-boor.”

Dormer Pramet is hoofdleverancier van IP Sanders. Deze samenwerking gaat al jaren terug. De technische groothandel, met meerdere vestigingen in Zuid-Holland, heeft ook de A002-boor in het assortiment. De A002 is twintig jaar geleden gelanceerd en IP Sanders is vanaf het begin betrokken geweest bij het succes van de boor, door hem direct in het assortiment op te nemen. IP Sanders staat voor kwaliteit en een optimale gebruikerservaring en de A002-boor is daar een goed voorbeeld van. Claudia van den Assem (medewerker Verkoop Binnendienst) vertelt over haar ervaring met dit product.

Gegarandeerde kwaliteit met A002

IP Sanders heeft de Dormer A002-boor altijd op voorraad liggen. Het wordt door de technische groothandel dan ook geclassificeerd als een A-kwaliteitsproduct. Kwaliteit is belangrijk voor hun klanten, die veelal werkzaam zijn in de industrie. In die sector wordt het meeste rendement behaald met een product met lange levensduur. Om deze reden heeft de A002-boor dan ook veel aftrek. Van den Assem: “Als een klant deze boor eenmaal heeft geprobeerd, komt hij er vaak voor terug. Dan willen ze niet anders meer.”

De ideale boor voor staal

De A002-boor is bij uitstek geschikt voor het bewerken van staal. Daar is de spiraalboor dan ook speciaal voor ontwikkeld. De boor kan eventueel ook voor RVS worden gebruikt. De boorpunt is erg slijtvast vanwege de speciale TiN-coating. De snijkanten worden hierdoor extra beschermd, met als gevolg dat de spiraalboor een extra lange standtijd heeft. Van den Assem: “Klanten vragen vaak naar een boor voor staal en dan adviseren wij de A002. Dan weet je dat je een goed product adviseert en dat de klant er met zijn werk goed uitkomt.”

Meer weten? Onze experts staan altijd voor u klaar

Neem contact op met onze experts voor meer informatie.

Terug naar overzicht